Бесфосфатні засоби для прання Brilias

"Компанія Легіон" спеціалізується на виробництві сучасної та безпечної побутової хімії, яка виключає шкідливий вплив фосфатоф на ваш організм. Український виробник торгової марки Brilias пропонує якісні безфосфатні гелі, кондиціонери та ополіскувачі для екологічного прання. Чому засоби для прання Brilias є правильним вибором, можна дізнатися на сайті виробника https://brilias.in.ua, де представлена повна інформація про діяльність підприємства.

Фахівці давно вказують на шкоду пральних порошків з фосфатами. Навіть безфосфатні порошки здатні викликати алергію у людини і забити машину для прання. Рідкі миючі речовини - це шлях до здоров'я для всієї родини. Торгова марка Brilias може запропонувати відмінну продукцію для більш ефективного та безпечного прання.

засоби для прання Brilias

Переваги засобів для прання ТМ Brilias

«Компанія Легіон» має двадцятирічний досвід успішної роботи в різних сферах виробництва. З 2015 року було відкрито новий напрям у побутовій хімії - миючі гелі. Наявність власної науково-лабораторної та виробничої бази дозволило розробити унікальну формулу, рецептура якої постійно вдосконалюється.

Рідкі безфосфатні засоби для прання Brilias - це результат якісної технологічної рецептури. В асортименті продажу засоби для очищення текстильних виробів будь-якого типу:

  • постільна білизна;
  • рушники, скатертини;
  • одяг, штори;
  • дитячі речі (вік від 0).

Нашу продукцію використовують не тільки в індивідуальному порядку, але і для різних громадських установ: від медичних і навчальних до військових.

При розробці миючої продукції особлива увага приділяється екологічності та безпеці для людей та їх найменших представників. Дитяча активність часто стає причиною численних забруднень одягу і навколишнього оточення. Безфосфатні гелі здатні впоратися з плямою будь-якого походження, виключаючи небезпеку для дитячого здоров'я. Застосовувати товари Brilias можна щодня.

засоби для прання

Рідка консистенція засобів для прання дозволяє речовині швидко розчинятися, делікатно взаємодіяти з тканиною і захищати деталі пральної машини від нальоту.

Товари Brilias є постійною торговою одиницею популярних українських супермаркетів: Делікат, Моллі, ШАРМ та ін.

На сайті виробника https://brilias.in.ua можна відстежувати появу ефективних новинок і більш детально ознайомитися з продукцією компанії.

Адрес: 18028, Украина, г. Черкассы, ул. Сурикова, 10

Телефон(ы): +38 (0472) 64-72-50, +38 (073)174-36-64

Сайт: brilias.in.ua