Міжнародні вантажні перевезення з гарантією якості

Реалії сучасного бізнесу спонукають вітчизняні організації та приватних підприємців шукати ділових партнерів за кордоном. Компанії, що задовольняються ринком України, не можуть скласти достойну конкуренцію підприємствам з міцними міжнародними зв’язками. Помірні ціни на готові вироби та сировину, постійно зростаючий рівень якості українських товарів стали запорукою їх популярності не тільки в країнах СНД, але й в Европі. Звичайно, не всі виробники чи постачальники мають змогу придбати, утримувати й обслуговувати автопарк вантажних автомобилів, що дозволили б впоратися з перевезенням вантажу своїми зусиллями. Тому в наш час послуги міжнародних вантажних перевезень користуються неабияким попитом. ПП "Транс-Атлас" уже понад 10 років успішно працює в даному сегменті ринка, мають все необхідне для транспортування будь-якого об’ему вантажу по території України та за кордоном. Якщо в вашому випадку недоцільно користуватися залізницею чи морським вантажним сполученням, то професійні автомобільні перевезення стануть єдиним вірним рішенням.

міжнародні вантажні перевезення

До вибору транспортної компанії слід ставитися надзвичайно відповідально, адже на ринку чимало посередників, що просто зводять замовника і виконавця - власника вантажного авто. При виникненні проблем під час співпраці вам буде тяжко знайти відповідального. Транс-Атлас - це досвідчений перевізник, що володіє власним автопарком з 250 машин. За технічним станом автомобілів та причепів стежать співробітники компанії. Огляди, профілактика, планова заміна запчастин та ремонт транспорту також виконується на власних СТО. Тому за бездоганний стан кожної одиниці техніки компанія несе персональну відповідальність. Всі водії, що працюють на міжнародних напрямках, мають досвід роботи за кордоном і знають всі нюанси таких перевезень. Якщо вам потрібні послуги митного оформлення чи експедирування вантажу, за окрему платню співробітники ПП "Транс-Атлас" готові вам допомогти.

Чимало перевізників успішно працюють в Украіні, та не здатні гарантувати бездоганне перевезення за кордон. ПП "Транс-Атлас" попіклувалися про відповідність кожного вантажного авто европейським стандартам Євро-4 та Євро-5, тому проблеми з представниками закону виключені. Всі вантажі страхуються у відповідності до роботи по системі TIR. Максимальну вигоду замовник може отримати при перевезенні вантажу середньої та великої тонажності. Але в автопарку компанії є й компактні авто для транспортування вантажу від 0,5 тонн.

Источник: Олексій Петрович, 7 листопада 2018