Бівачні мішки

Так ось: що ж це, власне, таке? Це зовнішній вологонепроникний та вітрозахисний чохол для вашого спальника, що надягається зовні, має спеціальний капюшон, що застібається, а таким чином вбереже від негоди вас цілком і повністю. Звісно ж, бівак, або просто біві, виготовляється з дихаючої мембранної тканини, що дозволить почуватись досить зручно.

Беззаперечною перевагою є те, що біві займає місця на землі практично стільки ж, скільки і килимок та не потребує додаткового простору для натягування мотузок, тож в альпінізмі користується попитом, а також є низьким, тому і вітер йому не страшний.

Існує досить великий вибір бівачних мішків на terraincognita.com.ua/turysm/spalniki, з дугами чи без, з москітними сітками, навіть рукавами тощо. Звичайно, такий тип ночівлі підходить не всім, тож якщо ви купуєте біві для довготривалого походу, то радимо обов’язково протестувати, переночувавши хоча б дві-три ночі перед цим. З таким мішком ви втрачаєте можливість посидіти всередині, як в наметі та почитати книжечку на ніч, проте можете хоч всю ніч розглядати неймовірно зоряне небо, насолоджуючись свіжим повітрям.

Хочемо додати, що біві зберігає температуру всередині краще, а в теплу погоду можна спати всередині і зовсім без спальника, залишаючись захищеним від комах та непогоди, що з тентом, наприклад, не завжди вийде так, як хотілось би. Також більшість мішків є значно легшими та компактнішими за намет, можна на зекономлене місце взяти більше смачненького. Ну і щоб приготуватись до сну вам достатньо лише розгорнути його та залізти всередину, а зранку, поки всі дістають кілки, витягують дуги та збирають намети, ви, скрутивши швиденько свій біві та спакувавши в рюкзак, можете вже вирушати далі та насолоджуватись прогулянками.

Отже, якщо вам потрібне місце для усамітнення та простір для руху – обирайте намет. Якщо ж ціллю стоїть полегшити та зменшити поклажу, а також місця для ночівлі обіцяють бути досить маленькими – бівачний мішок допоможе справитись з цими завданнями.

Залишились питання? Або з’явилось ще більше нових? Радимо звернутись до продавців-консультантів фірмових магазині TerraIncognita, що на власному досвіді випробовують різноманітні новинки у туристичному світі, тож можуть порівняти та підказати про різноманітні недоліки та переваги використання спорядження, що вас цікавить. Завітайте в магазини за адресами:

  • м. Київ, вул. Гната Хоткевича , 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

Або ж телефонуйте за номерами телефонів: +38 098 62 555 74, +38 093 62 555 74, або пишіть на сторінку у Facebook. Весь перелік наявних товарів можна переглянути за наступним посиланням: www.terraincognita.com.ua, де вже є коротка інформація про кожне найменування, а також можна замовити доставку в будь який куточок України.

Подорожуйте із задоволенням та обирайте якісне спорядження для безпеки та комфорту. Вдалих покупок!

Источник: Анатолий Валтасар 23 марта 2019