Технічні особливості холодильних камер

Холодильні камери https://hlad.com.ua/ua/production/holodilnie-kameri/ - це збірно-розбірні конструкції, які встановлюються за місцем використання і призначені для зберігання великого обсягу сировини і продукції.

Камера збирається з готових панелей і модулів, що полегшує її доставку в потрібне приміщення, незалежно від ширини підходів, дверних прорізів, наявності ліфтів.

Потреба в зберіганні великої кількості заморожених продуктів є на оптових складах і терміналах, в торгових ринкових павільйонах, супермаркетах, їдальнях, магазинах.

Камери обладнуються стелажами, підлога виготовляється з рифленої сталі, стіни та стеля - з сендвіч-панелей. Зовні морозильні камери облицьовуються гарячеоцинкованими сталевими листами з полімерним покриттям, безпечним для харчових продуктів.

холодильна камера

Переваги промислових холодильних камер.

Збірна конструкція може бути розширена шляхом доповнення нових модулів, демонтована і перенесена на інше місце без втрати функцій. Двері камери можуть замикатися на замок з електрообігрівом для усунення примерзання. Потрібний діапазон робочих температур встановлюється за допомогою приєднання до холодильної спліт-системи відповідної потужності:

  • низькотемпературна: -18 ...- 25 ⁰C;
  • среднетемпературная: -2 ... + 12 ⁰C;
  • універсальна: -5 ... + 5 ⁰C.