Чи варто купувати штучну ялинку

Мудрі користувачі планують покупки до певних дат заздалегідь. Такий підхід дозволяє суттєво зекономити, адже в сезон подарунки чи невід'ємні атрибути свята будуть коштувати значно дорожче. Звичайно, придбати натуральну ялинку на Новий рік завчасно не вдасться, а от штучну можна та ще й зі значною вигодою! В розділі порталу https://www.urbantree.com.ua/tree/classic/green ви знайдете асортимент повністю безпечних штучних ялинок від перевіреного вітчизняного виробника. Тут купити новорічну красуню можна обираючи з великої кількості габаритів та за доступною ціною. Та перш ніж зважитись на такий крок, варто дізнатись більше про переваги та недоліки такого кроку.

Плюси ти мінуси штучної ялинки

Переваг придбання виготовленої на сучасному заводі з якісних матеріалів ялинки досить багато. До списку можна зарахувати:

  • великий вибір моделей;
  • економія коштів в довгостроковій перспективі;
  • бездоганний зовнішній вигляд на протязі всього терміну служби;
  • відсутність додаткового джерела забруднень в домі.

Звичайно, якщо купити ялинку в супермаркеті перед святами, то за солідну суму коштів вам може дістатися бракований виріб, що і виглядатиме не найкращим чином, і не прослужить навіть кілька сезонів. Натомість продукція, запропонована відвідувачам сайту urbantree.com.ua володіє бездоганними експлуатаційними та естетичними властивостями. Вона сертифікована, здатна служити до 7 років (гарантія виробника - 2 роки). Каркас виготовляється з якісного металу - трубки 3 мм, а гілки - з дроту товщиною від 1,2 мм до 3 мм. Отже вагу прикрас ялинка легко витримає з величезним запасом. За красу виробу відповідають голки з польського ПВХ.

купити штучну ялинку

Що ж стосується недоліків, то тут можна зазначити хіба що відсутність природного запаху хвої, необхідність знайти місце для зберігання ялинки та витрату значної суми коштів на придбання.

Сильні сторони живої ялинки

Обравши новорічний символ, створений природою, ви зможете насолодитися його ароматом на протязі тривалого часу та створити незабутню атмсоферу. Але витрачені кошти вже за два рази виявляться більшими, ніж необхідна сума на покупку штучного виробу, що прослужить щонайменше 5 років. Отже, використання натуральної ялинки недоцільне в фінансовому плані. Хоча місце для зберігання натурального дерева не треба - після свят воно просто піде на смітник, але роботи така ялинка вам додасть. Адже голки та шматочки кори опадають і їх доведеться прибирати. Врахуйте ще й особливості встановлення та догляду, без дотримання яких ялинка не простоїть навіть два тижні новорічних свят. Тож штучна ялинка виявляється більш вигідним придбанням.

Источник: Олексій Петрович, 7 червня 2021