Мобільні кондиціонери

Мобільні кондиціонери, необхідні для підтримки прохолоди в літні місяці, дозволяють ефективно освіжити повітря і знизити температуру в приміщенні до комфортного рівня. Вони прості в установці, забезпечують миттєве охолодження і мають безліч функцій, що спрощують роботу.

У нашому інтернет-магазині можна купити мобільний кондиціонер https://megalot.com.ua/kondicionery/kondicionery-mobilnye/, вибравши з широкого асортиментного ряду різної потужності і продуктивності. Залежно від моделі вони можуть використовуватися вдома, на дачі, в офісі або магазині і інших побутових і комерційних приміщеннях.

У нас можна придбати всі основні типи портативних кондиціонерів:

З одним повітроводом. Самий простий у використанні тип агрегату. Механізм кондиціонування повітря об'єднаний в єдиний блок, встановлений на колесах, що дозволяє легко переносити пристрій з однієї кімнати в іншу, проте вимагають зовнішньої вентиляції. Вона здійснюється за допомогою гнучкого шланга (діаметром 100-150 мм), який може проходити через вікно або вентиляційний отвір в стіні. Номінальна потужність варіюється від 2000 до 3500 Вт, що означає, що одна установка може обслуговувати площу понад 35 м2. Зверніть увагу на рівень звукоізоляції кожуха, оскільки кондиціонер цього типу часто є гучним (60 дБ). Деякі моделі можна програмувати за допомогою вбудованого таймера для установки часу запуску та зупинки, бажаної цільової температури і т.д.

З двома повітроводами. Моделі оснащені двома шлангами: один для збору зовнішнього повітря, а інший - для випуску теплого відпрацьованого. Цей процес дозволяє охолодити приміщення без надходження гарячого повітря з вулиці.

Охолоджувачі без воздуховода. Працюють за рахунок охолоджуючого ефекту при випаровуванні води.