Ефективне обслуговування та ремонт кондиціонерів у Києві

Професійна система кондиціонування, яка використовується для забезпечення теплового комфорту в будинку, квартирі або офісі, потребує регулярного обслуговування. Це необхідно для того, щоб вона виконувала свою функцію і бездоганно працювала протягом багатьох років. Щоб виправдати очікування своїх клієнтів у цьому відношенні, пропонуємо скористатися послугами компанії AirProService в м. Київ. Завдяки знанням і досвіду забезпечується професійний ремонт та обслуговування кондиціонерів: https://airproservice.kyiv.ua/, діагностика та швидке усунення несправностей.

Профсервіс «AirProService»

Ремонт та обслуговування кондиціонерів у Києві

Кондиціонер корисний практично в усіх будинках і на робочих місцях. Він забезпечує тепловий комфорт, а саме відповідну температуру і вологість, незалежно від зовнішніх умов, що визначається функцією охолодження та обігріву. Постійний приплив свіжого, очищеного від мікробів повітря позитивно впливає на здоров'я людини та знижує ризик зараження. Також важливим є захист від росту плісняви та грибка, що особливо корисно, якщо людина страждає на алергію.

Таке рішення має багато переваг, за умови, що професійно виконаний монтаж кондиціонера доповнюється регулярним технічним обслуговуванням і сервісними роботами для забезпечення належної роботи обладнання. Рекомендується проводити технічне обслуговування двічі на рік:

  • навесні (кінець березня/початок квітня), коли пристрій необхідно підготувати до посиленої роботи в спекотну погоду;
  • восени (не пізніше жовтня, листопада), коли особливо важливо видалити накопичений за літо бруд, тобто провести чистку кондиціонера.

Коли обладнання використовується в специфічних умовах і схильність до забруднення висока, варто збільшити частоту цих процедур. Це стосується, наприклад, установок в магазинах, ресторанах і на промислових підприємствах.

ТО та очищення

Послуга очищення включає:

  • техогляд, що передбачає перевірку правильності роботи електричних компонентів (в тому числі контролера);
  • перевірку системи відведення конденсату, з'єднань, шлангів;
  • огляд на герметичність холодильної системи;
  • усунення будь-яких дефектів роботи клімат-контролю;
  • очищення внутрішнього і зовнішнього блоків від бруду та мікробів, це стосується корпусу, фільтрів, конденсатора;
  • виконується розморожування випарника.

Співробітники компанії мають відповідну підготовку для проведення ремонтних робіт. Вони використовують професійне обладнання та дотримуються рекомендацій виробника, завдяки чому сервісні операції проводяться ефективно і включають дійсно необхідні роботи, а будь-які несправності усуваються в режимі реального часу.

Источник: Антон Муха 11 травня 2024